Collector’s item? ……………………………..

Slagwerkgroep duikt studio in voor DVD opname!
Naast de vele prijzen, kampioenschappen en grootse (benefiet) concerten gaan de slagwerkers uit Doornenburg een primeur toevoegen aan  de slagwerksector. De groep,  die bekend staat voor vernieuwingen, gaat eind juni de studio in voor het produceren van een digitale video disc.  Aan deze DVD opname werken ook diverse topmusici mee waarmee inmiddels grote successen zijn geboekt. De vier opnamedagen vinden plaats in een professionele opname studio door een team van camera- , geluid- en montage technici.

Voor Doornenburg, maar ook voor het vakgebied een uniek product dat tijdens het tweedaagse Tempel of Boem concerten op 30 november en 1 december zal worden gepresenteerd en in de verkoop zal gaan.

Het realiseren van dit videoproject is mogelijk gemaakt door sponsors, waarover later meer…