Aankondiging Maestro van Doornenburg 2017

Op zaterdag 25 november zal harmonie St. Caecilia uit Doornenburg een unieke muzikale avond organiseren onder de naam “Maestro van Doornenburg 2017”. De avond zal een unieke ervaring worden voor de deelnemers en het publiek.

De inhoud van de muzikale avond is geïnspireerd op het populaire AVROTROS-programma Maestro waarvan eind dit jaar het vierde seizoen zal worden uitgezonden. In Doornenburg zullen bekende en unieke Doornenburgers en Lingewaarders hun best doen om de beste maestro te worden. Hierbij strijden zijn naast eeuwige roem ook om de enige echte gouden dirigeerstok!

maestro-2017-fb-omslagfoto

De avond bestaat uit een bijzonder concert van de harmonie met een gevarieerd en swingend repertoire waarbij hun eigen dirigent Emile Stoffels regelmatig zijn plek zal afstaan aan één van de maestro’s. Iedere maestro zal een zelfgekozen werk dirigeren en proberen een eigen draai aan het muziekstuk te geven. De optredens van de maestro’s worden beoordeeld door een echte vakjury. Daarnaast zal ook het publiek zijn stem kunnen uitbrengen.

Vanaf begin september zal wekelijks de naam worden onthuld van één van deelnemende bijzondere maestro’s. Hierbij kan al worden verklapt dat onder de maestro’s een aantal zeer verrassende en bijzondere namen zal deelnemen. Ook zal in dezelfde periode de voorverkoop voor dit evenement plaatsvinden. Meer informatie hierover zal tegen die tijd bekend worden gemaakt.

Noteer dus alvast 25 november in uw agenda, want dit wordt een evenement waar zeker over gesproken zal worden!

emilestoffels