Sensationeel programma tijdens Tempel of Boem 2017

tob-afbeelding-kick-off

Naast deelname aan het Wereldmuziekconcours komende zomer staat voor de Doornenburgse slagwerkers een groots muziekspektakel op het programma: Tempel of Boem! 2017. Na de uitverkochte en spectaculaire voorstelling van vorig jaar pakt de slagwerkgroep dit jaar sensationeel uit door Nederlands beste drummer Cesar Zuiderwijk te contracteren!

De wereldberoemde drummer van Nederlands beste rockband Golden Earring zal op zaterdag 16 december a.s. samen met de Doornenburgse slagwerkers gaan spelen tijdens het grote muziekspektakel in de plaatselijke kerk. Voor alle drummers wordt het sowieso al smullen, want Zuiderwijk zal ‘s middags een indrukwekkende ‘Masterclass’ verzorgen waaraan iedere drummer jong en oud kan deelnemen.

Naast deze absolute drumsensatie heeft de organisatie met succes Richard Sprokkereef, popkoor The New Voices, Hans Cornelissen, Simon van der Zandt, een begeleidingsband en een aantal blaasmuzikanten weten vast te leggen. “Met deze selectie van topmuzikanten hopen we het enorme succes van 2016 minstens te evenaren, de omvangrijke geschiedenis van de 60 jarige slagwerkgroep verdient dankzij hoofdsponsors Feijen SP en Rentall Equipment dit geweldige podium van topmusici”, aldus de organisatie. Voor uw als muziekliefhebber dus een muzikaal topevenement eind dit jaar om alvast naar uit te kijken.

Informatie voor deelname aan de Masterclass met Cesar Zuiderwijk volgt binnenkort. Voorverkoop toegangskaarten voor de avondvoorstelling start op 1 september a.s.

                             Zaterdag 16 december 2017: Tempel of Boem!
                 Een muziekspektakel om alvast te reserveren in uw agenda!

Feijen logo                          rentall-equipment