Nadien Visch dirigeert harmonie Doornenburg

nadien-vischOp zaterdag 25 november strijden zes verschillende maestro’s om de felbegeerde gouden dirigeerstok. Al eerder zijn Luuk Timmers en Geert Claassen onthult als deelnemers aan deze muzikale strijd. Vandaag de bekendmaking dat de 19-jarige Doornenburgse Nadien Visch als derde maestro zal deelnemen.

“Ik ben opgegroeid in Doornenburg en de meeste en mijn beste vrienden wonen in dit dorp.”, vertelt Nadien. “Tijdens mijn jeugd ben ik zeven jaar twirlster bij de harmonie geweest en heb dit altijd met veel plezier gedaan. Ook mijn ouders zijn als muzikant lid (geweest) van de vereniging.”

Alle maestro’s zullen tijdens het evenement een door henzelf gekozen nummer dirigeren. Nadien heeft hierbij gekozen voor het nummer Blurred lines van Robin Thicke. “Ik doen mee voor de fun en omdat het mij een unieke ervaring lijkt.”, geeft zij op als reden waarom zij heeft toegezegd deel te nemen. “Ik denk dat het super leuk en grappig wordt.”

De voorverkoop voor het muziekspektakel is inmiddels gestart. Entreekaarten zijn te koop bij het Ontmoetingscentrum en Spar Witjes in Doornenburg. Bij Spar Witjes heeft u de mogelijkheid om entreekaarten te kopen bij de maestro persoonlijk. Kaarten kosten EUR 2,50 per persoon.