Samenwerking harmonie en Historische Kring Doornenburg tijdens “Sound of Liberty”

logo_historischekring“Sound of Liberty” is de titel van het bevrijdingsconcert dat op zondagmiddag 9 april (14.00 uur) plaats vindt in de St. Martinuskerk in Doornenburg. Organisator en gastheer harmonie St. Caecilia Doornenburg heeft rondom het thema oorlog en bevrijding van Doornenburg in april 1945 een zeer afwisselend en interessant programma samengesteld.

Harmonie St. Caecilia prijst zich gelukkig met het feit dat de Historische Kring Doornenburg hierbij haar medewerking heeft toegezegd onder meer in de vorm van het beschikbaar stellen van fotomateriaal. Daarnaast zal Luuk Timmers, voorzitter van de Historische Kring, de muziek afwisselen met verhalen over bijzondere gebeurtenissen in en rond Doornenburg ten tijde van de oorlog en de periode direct na de bevrijding.

Hierbij kan de Historische Kring putten uit haar uitgebreide archief met teksten en foto’s. Mocht u echter nog beschikken over foto’s of andere documenten die aansluiten bij dit thema, dan houdt de Historische Kring zich van harte aanbevolen. Voor het beschikbaar stellen van historisch materiaal voor “Sound of Liberty” kunt U contact opnemen met Luuk Timmers, Kerkstraat 34 Doornenburg, tel 0637272367.

Kaarten voor “Sound of Liberty” a € 7,50 zijn verkrijgbaar op de volgende voorverkoop adressen: Spar Witjes Doornenburg, Ontmoetingscentrum Doornenburg en Bruna in Gendt.