Er waait ‘wind uit Reusel’ door slagwerkgroep!

Een voorbeeld van hoe een samenwerking tussen twee vooraanstaande slagwerkgroepen kan zijn! Door een onverwachte blessure van een solo slagwerker deed Slagwerkgroep van Concordia uit Reusel met succes een beroep op twee collega’s van St.Caecilia kort voor het NK slagwerk 2015 te Assen.

Amper 10 dagen kregen de Doornenburgse vervangers de tijd om de partijen in te studeren samen met dirigent Casper Traa die beide groepen onder zijn hoede heeft. Uiteindelijk presteerde Concordia op het NK groots en behaalde op overtuigende wijze een 3e plaats.

De beide St.Caecilia slagwerkers stelden zich overigens niet geheel vrijblijvend beschikbaar. Zij hadden tijdens de repetities geconstateerd dat de Reuselse slagwerkers een geweldig zelfgemaakte windmachine in het bezit hadden. Als tegenprestatie en waardering voor de Doornenburgse inbreng werd door de Brabanders direct de handen uit de mouwen gestoken. Amper een week later werden hierdoor de slagwerkers van St. Caecilia verrast met een identieke windmachine, in allerijl handgemaakt door de handige en sympathieke slagwerkcollega’s van Concordia uit Reusel!

20150209_224247

 

1 gedachte over “Er waait ‘wind uit Reusel’ door slagwerkgroep!”

  1. Dit noem ik nou samenwerking ! Geniet van jullie aanwinst en hopelijk mag er veel wind door verplaatst worden !

Reacties zijn gesloten.